HoliYoga Hormon Workshop

Söndag 15/3 14.00-16.30

Mer info om denna workshop kommer längre fram, men meddela gärna ditt intresse redan nu, så kan jag utforma kvällen efter de behov som finns.

HoliYoga Hormon (HYH), är till för dig som kvinna. Förbättrar cirkulationen och syresättningen av fortplantningssystem, körtlar och könsorgan.
HHY är en sensuell och mjuk yoga för ett mer flödande sexliv, ökad fertilitet och en behagligare övergångsålder. Bonuseffekter kan vara strålande hud, mer glansfullt hår och starkare naglar.

Stående, sittande och liggande Asanas som är mjukt dynamiska och ofta i kombination med mantran som stimulerar och masserar äggstockar, sköldkörtel, binjurar och hypofys och reglerar hormonbalansen. HHY utgår ifrån "samtalet" mellan chakran, körtlar organ etc. genom att öppna för en fysiologisk, kemisk, hormonell och emotionell dialog som kan frigöra blockeringar på ett djupare plan.

Du som kvinna kan ha olika behov och längtan när du utövar HYH!
Hypothyreos (underfunktion sköldkörtel), binjureutmattning (utmattningssyndom). Minska PMS, dämpa vallningar, torra slemhinnor, PCOS, migrän, öka fertiliteten, eller längtan efter ett mer flödande sexliv, bättre kontakt med din kropp och sinnlighet - med hjälp av din intention styr du HYH dit du behöver - alldeles själv!

Kontraindikationer/ Restriktioner för att delta i HHY-grupp: Graviditet, hormonell cancer: bröstcancer - äggstockar - livmoder,  större myom, svår endometrios samt hyperthyreos (överfunktion sköldkörtel). Du som har dessa besvär, kontakta mig gärna för vägledning, du är varmt välkommen på annan yogagrupp t.ex. HoliYoga eller MediYoga. Du kan även boka en konsultationstid för individuella råd och yoga.