I Maroja Yogacenters lokalen följs restriktionerna och följande gäller:

Max 17 personer får vistas samtidigt i hela lokalen och i yogasalen 9 personer. Det lilla omklädningsrummet inne i yogasalen är bottaget och används nu som  yogaplats för en deltagare istället. Dörren är öppen så den som ligger i det utrymmet kan se bra.

Restriktionen om antal deltagare är inte betämt ända fram tills 30/9, (när den tillfälliga lagen upphör) utan kan förändras och då kan jag förhoppningsvis fylla på med deltagare i grupperna.

Handsprit finns på toaletterna och vid ingången.

Om du får symptom stannar du hemma och dina pass får du ta igen när du mår bra igen.

Om jag får symptom och måste stanna hemma flyttas terminen fram.

Om du vill kan du ta med dig egen yogamatta, filt eller en handduk att lägga över befintlig yogamatta och kudde. Särskilt till Yinyogan kan det vara bra att täcka över bolstren, som man ibland, ligger med ansiktet emot.

Du som har missat pass får gärna ta igen dom, om du betalar för vårterminen 2021. Du kan även flytta fram passen till nästkommande terminer, under förutsättning att jag kan fortsätta min yogaverksamhet.

Alla som anmäler sig till höstterminen 2021 kommer även ha fri tillgång till en sluten Facebookgrupp, Yoga med Mari, där det ligger ca 30 olika pass och meditationer.

Vissa grupper kommer köras online via Zoom

Om det regeringen beslutar om nerstängning av verksamheten, flyttar vissa av grupperna över till Zoom, så alla som går på yogan kan yoga hemma istället.